Jak GoPay pomohl Tipsportu získat vyšší konverzi

03. 10. 2023

Případové studie

Sázení se v dnešní době přesunulo z hospodských stolů do online světa. Tipsport, přední hráč v oblasti sázení, tak hledal spolehlivé platební řešení, které by usnadnilo zákazníkům online placení.

Jak se ukázalo, GoPay platební brána byla tou správnou volbou pro zvýšení konverze a zlepšení uživatelského zážitku. Jak GoPay brána pomohla Tipsportu získat vyšší konverzi?

Moderní design a snadná integrace

Na začátku spolupráce s GoPay Tipsport oslovil moderní design a uživatelsky přívětivé rozhraní platební brány.

David Demian, Head of Payments v Tipsportu, na toto téma poznamenal: „Platební brána GoPay nás od začátku zaujala svým příjemným a moderním designem, který je navíc velmi intuitivní.“

Design zaměřený na zákazníkovo očekávání pomáhá minimalizovat zbytečné komplikace, což má pozitivní vliv na konverzi.

Tipsport byl také mile překvapen snadnou integrací GoPay do jejich webového rozhraní. Tato rychlá integrace ušetřila čas a zdroje, které by jinak byly nezbytné při zavádění nové platební brány.

Vyšší konverze s Apple Pay

Nejen intuitivní design se pozitivně podepsal na zvýšení počtu úspěšných plateb. David Demian oceňuje i možnost placení přes Apple Pay.

„Kromě zvýšení konverze nám integrace s GoPay přinesla také možnost platit pomocí Apple Pay. Tato moderní a pohodlná platební metoda se stala nejúspěšnější z hlediska konverze a okamžitě oslovila mnoho našich klientů.“

Pozitivní dojem dokazují i čísla. Celková procentuální úspěšnost placení jablečnou platební metodou se na Tipsportu pohybuje kolem 94 %.

Běžná platba kartou dosahuje 87 % konverze. Apple Pay je tak o celých 7 % úspěšnější.


„Platební bránu od GoPay bych doporučil všem obchodníkům, kteří hledají moderní a intuitivní bránu, skvělou podporu a přijatelné poplatky.“

— David Demian, Head of Payments, Tipsport

Proč je Apple Pay spolu s Google Pay konverznější než běžná platba kartou?

V případě těchto platebních metod nemusí zákazník vyplňovat číslo platební karty – tyto údaje se automaticky vyplní ze zákazníkovo virtuální „peněženky“.

Platba tak proběhne podstatně rychleji a jednodušeji. Minimalizuje se prostor pro chybu a rychlost placení vylučuje možnost, že si zákazník nákup stihne rozmyslet.

Sečteno a podtrženo – Tipsport doporučuje GoPay

Dosavadní spolupráci s GoPay a přínosy platební brány pro Tipsport hodnotí David více než pozitivně.

„Společnost GoPay poskytuje kvalitní služby a inovativní řešení, které nám umožnily posunout naše platební procesy na vyšší úroveň.“

„Věřím, že naše spolupráce se společností GoPay bude pokračovat i v budoucnu a rád doporučím její služby všem společnostem, které hledají spolehlivou a efektivní platební bránu,“ uzavírá hodnocení platební brány.

Spolehlivá platební brána i pro vaše podnikání

Společnost Tipsport dosáhla díky integraci platební brány GoPay vyšší konverze a zjednodušila zákazníkům placení.

Chcete také zvýšit svou konverzi a nabídnout svým zákazníkům moderní a efektivní platební řešení?

Registrujte se pomocí tlačítka „Chci GoPay“ a získejte kvalitní platební bránu pro váš web.

To nejlepší ze světa online plateb do vaší schránky

Zanechte nám svůj e-mail a my vám 2x měsíčně pošleme čerstvé novinky ze světa online plateb a e-shopů.

Tamara Koschantová

O čem jsme ještě psali