Blog o novinkách ze světa online plateb

Dvě inovace v GoPay Financování, které usnadní růst vašeho podnikání

V GoPay Financování - podnikatelské půjčce pro klienty GoPay, jsme už poskytli stovky půjček za víc než 160 milionů korun. Teď přicházíme s dvěma vylepšeními, která financování vašich podnikatelských příležitostí ještě více usnadní. Připojte váš bankovní účet a získejte ještě výhodnější půjčku Pro vyhodnocení půjčky nyní používáme vaše platby přes platební bránu. Připojením dalšího zdroje v podobě vašeho firemního bankovního účtu k GoPay Financování dodáte našemu scoringovému modelu širší informace. A díky tomu získáte vyšší nabídku financování. Jak to funguje? Aktivujte GoPay Financování v GoPay obchodním účtu Vytvořte si účet v aplikaci SaltEdge a přidejte do něj váš bankovní účet Přihlaste se a v GoPay obchodním účtu a povolte připojení vašeho bankovního účtu přes SaltEdge Tento proces zjednodušuje online žádost o úvěr, protože s připojeným bankovním účtem již nebudete muset ručně nahrávat výpisy z účtu. Splácejte bez starostí, i když se vaše tržby zpomalí Ve výjimečných případech může dojít k situaci, kdy vaše splátky nepokryjete dohodnutou částkou strhávání z vašich transakcí. Abychom vám pomohli tuto situaci vyřešit bez zbytečných starostí, zavedli jsme tzv. dynamickou hold rate. Jak to funguje? Monitorování splátek: Po 15 dnech měsíčního cyklu zkontrolujeme, zda smluvní výše strhávání pokrývá alespoň minimální výši splátky. Dynamické zvýšení strhávání: Pokud zjistíme, že tomu tak není, dynamicky zvýšíme procentuální částku strhávání z tržeb, aby byla minimální splátka naplněna nejpozději 3 dny před koncem měsíčního cyklu. Nastavení zpět: Poté se tato mechanika zastaví a hold rate se nastaví zpět na smluvní úroveň. Tento systém vám umožňuje soustředit se na podnikání bez obav z nutnosti ručně řešit doplatky na konci měsíce. Řekněte si o nezávaznou nabídku podnikatelské půjčky od GoPay Financování ještě dnes a získejte jako bonus 500 Kč na váš obchodní účet.

Číst více

GoPay spustí odložené platby

České Budějovice – GoPay rozšiřuje nabídku platebních metod o odložené platby od Twisto a Skip Pay. Od obou poskytovatelů GoPay nabídne klasickou odloženou platbu i tzv. Třetinu, kdy zákazník platbu uhradí na tři splátky. Implementace Twista i Skip Pay do platební brány GoPay již odstartovala. V průběhu léta GoPay novinku představí v pilotním režimu u vybraných obchodníků. Ostré spuštění na celou zákaznickou bázi, která čítá přes 18 tisíc e-shopů, plánuje na září 2024.

Číst více

Řekněte si o nabídku GoPay Financování a vyhrajte 500 Kč

Podnikatelský úvěr od GoPay - GoPay Financování, přichází s další peckou. Zjistěte v GoPay obchodním účtu, kolik peněz můžete přes GoPay Financování získat a vyhrajte 500 Kč. Akce probíhá do 31. července. Poté vylosujeme a odměníme 100 výherců, kteří si nechají nacenit výšku půjčky a tedy v GoPay obchodním účtu na záložce Financování kliknou na tlačítko "Zjistit zdarma, na kolik dosáhnu". Zde jsou přesné podmínky akce. Poptat GoPay Financování na soutěžit o 500 Kč Co všechno získáte odesláním nezávazné poptávky? 👉 Výhra 500 Kč: Odměníme stovku výherců, peníze pošleme na váš obchodní účet 👉 Nezávazné vyhodnocení výkonnosti vašeho e-shopu na základě transakční historie 👉 Možnost zdarma a nezávazně využívat GoPay Financování stejně jako další stovky obchodníků, kterým jsme poskytli půjčky za více než 140 milionů Kč. 👉 Přístup k nejrychlejšímu a nejlépe hodnocenému online financování Jak GoPay Financování hodnotí jeho zákazníci? Jsme sezónní firmy, takže flexibilita splátek je pro nás opravdu zajímavá. Celý proces proběhl přesně tak jednoduše, jak popisujete, takže velká spokojenost." Tomáš Šena, majitel Greenkeeping s.r.o. "GoPay Financování jsem poznal v tom nejlepším možné světle. Od příjemného personálu, po rychlost vyřízení žádosti a připsání peněz na účet v řádu minut." Jan Blaha, majitel e-shopu Jimmysfood Poptat GoPay Financování na soutěžit o 500 Kč

Číst více

Novinky GoPay Financing, které vám pomohou nastartovat nový rok naplno

S novinkami našeho GoPay Financing nastartuje nový rok naplno a díky pár kliknutí lépe naplníte váš růstový potenciál. Financování totiž můžete nově získat s úrokem již od 0,8 % měsíčně dle vašeho individuálního rizikového profilu. Zároveň jsme zvedli maximální výši financování na 2 000 000 Kč.

Číst více

Povánoční období je plné obchodních příležitostí – vytěžte z nich maximum!

Rok 2023 byl pro spoustu e-shopů náročný. Vlivem rostoucích cen na každém rohu se některé z nich držely zkrátka a vyčkávaly na lepší období, jiné však využily krizi ke svému dobru. S tou správnou strategií je totiž i během ní možné prosperovat. Ať už je vaše situace jakákoliv, nový rok přináší mnoho příležitostí, které vám mohou přinést obrovský růst, ale také dosažení vašich obchodních snů. I když to může působit naopak, řada zákazníků je i v povánočním období ochotna nakupovat – vyhledávají totiž povánoční výprodeje. O těch si v článku popovídáme, a přidáme i několik tipů, jak pracovat s vaším skladem a hlavně inovovat, což je pro úspěch v dnešním vysoce konkurenčním prostředí naprostou nutností. Období kolem nového roku není mrtvé, ve skutečnosti má obrovský potenciál. Jestliže si zachováte otevřenou mysl a propracujete vaši strategii, i vy z něj můžete vytěžit maximum. Rok 2024 pak pro vás může znamenat éru, kdy rozšíříte povědomí o vaší značce, oslovíte nové zákazníky a také ve vaší práci najdete mnohem více radosti než kdy dříve.

Číst více

Získejte konkurenční výhodu s novou funkcí Account updater

Nedávno jsme v novém článku představili službu Account Updater, která nám umožňuje získávat od vydavatelů karet aktualizace o změnách na platebních kartách. To zahrnuje například prodloužení platnosti karet po jejich vypršení.  Funkce Account updater výrazně ovlivňuje opakované platby a předplatné. Když zákazníkova karta vyprší a obdržíme informace o obnovené kartě od vydavatele, můžeme bez dalších kroků zákazníka nebo obchodníka pokračovat v předplatném a účtovat platby na novou kartu. Spuštění funkce s sebou přineslo několik otázek, včetně té, které české banky tuto službu podporují. V tomto článku na tyto a další otázky odpovíme na základě dostupných dat.

Číst více

Starší