Představujeme novou funkci Account updater

03. 10. 2023

Aktuality/GoPay

Používáte opakované platby nebo tokenizaci? Jistě vás už někdy potrápila situace s expirovanou kartou zákazníka. Ruční aktualizace a založení nové opakované platby je zbytečně náročný proces, který zbytečně odhání zákazníky pryč.

Představte si, že už nemusíte ručně sledovat a aktualizovat expirované karty vašich zákazníků. Poznejte novou funkci Account updater.

Tato funkce udělá vše za vás, a to zcela automaticky! Vše, co potřebujete vědět, vám vysvětlíme v otázkách a odpovědích.

Co je to Account updater?

Account updater je nová funkce pro obchodníky využívající opakované platby nebo tokenizaci.

Jak už název napovídá, Account Updater získává nové údaje o platebních kartách od vydavatelské banky v případě expirace karty zákazníka.

Co to pro vás znamená? Ve zkratce to, že už nemusíte řešit expirované karty. Tato funkce automaticky aktualizuje údaje o platbách u opakovaných plateb i u karet uložených v zákaznickém účtu (tzv. tokenizace).

Jak Account updater funguje?

Obchodník s aktivní funkcí Account updater se nemusí starat o expirované karty. Funkce zcela automaticky aktualizuje údaje platebních karet zákazníků u opakovaných plateb i karet uložených v zákaznickém účtu.

V případě, že zákazníkovi expiruje platnost platební karty nebo získá novou platební kartu namísto té staré, proběhne automatická aktualizace.

Vy se tak nemusíte o nic starat, vše kolem této funkce zajišťuje GoPay.

Co vám Account updater přinese?

Víte, že 60 % opakovaných plateb skončí expirací platební karty bez obnovení předplatného? Nutit zákazníky do založení nové opakované platby se ne vždy potká s úspěchem.

S automatickou aktualizací karty dojde po expiraci karty k plynulému pokračování opakované platby. Díky tomu si udržíte zákazníky a vyděláte víc.

A nejen to. Ušetříte práci i svým zaměstnancům. Odpadne vám nutnost sledovat expirované opakované platby i kontaktování zákazníků a zakládání nových opakovaných plateb.

Kolik to bude stát?

Dle aktuálního Sazebníku je poplatek za službu 2 Kč per aktualizace.

Detailní rozpis poplatků za funkci vám bude vždy k dispozici v dokumentu vyúčtování nebo výpisech.

Jak Account updater získám?

Zaujala vás nová funkce a chcete si také usnadnit opakované platby nebo tokenizaci? Nabídnout zákazníkům ničím nerušený zážitek z nakupování?

Kontaktujte nás e-mailem na podpora@gopay.cz a my pro vás nastavení nové funkce zařídíme.

Nastavení a aktivace funkce trvá zhruba 2 týdny.

To nejlepší ze světa online plateb do vaší schránky

Zanechte nám svůj e-mail a my vám 2x měsíčně pošleme čerstvé novinky ze světa online plateb a e-shopů.

Tamara Koschantová

O čem jsme ještě psali