Revoluční platební brána je venku!

01. 05. 2015

Aktuality/GoPay

Je to tady, dámy a pánové. Vrchol našeho snažení, dlouho vyvíjená, testovaná a do puntíku vyladěná nová platební brána GoPay je venku. A je to neskutečná pecka!

Nové revoluční řešení s názvem Inline platební brána přináší obchodníkům a jejich zákazníkům pohodlné platby bez přesměrovávání pryč z webových stránek obchodníka. Platební brána se objeví platícímu ihned po kliknutí na “zaplatit” v tom samém okně prohlížeče nad danou webovou stránkou obchodníka. Vše je rychlé a intuitivní. Navíc si může zákazník svou platbu kdykoliv rozmyslet, vrátit se zpět do předchozího kroku či změnit platební metodu.

“Platba je kritickým bodem objednávky a my jsme si toho vědomi. Zákazníci při platbě s Inline platební bránou zůstávají po celou dobu na webu obchodníka. Proces platby se tak tváří jako přirozený krok objednávky a to má pozitivní dopad na poměr úspěšně dokončených objednávek,” směřuje k obchodníkům náš CEO Pavel Schwarz.

Inline platební brána je řešení zamýšlené pro nejnáročnější obchodníky dbající o své zákazníky a jejich komfort. Pro ty ostatní je tu stále osvědčené, avšak neméně kvalitní, řešení v podobě “přesměrovávané” platební brány. Obě zmíněné platební brány dostaly nový, atraktivní a po stránce UX vyladěný vzhled, se kterým zaplatí snadno kdokoliv, kdykoliv, z jakékoliv země a na jakémkoliv zařízení.

Neméně zajímavou funkcionalitou nové platební brány GoPay je možnost zapamatování si platební karty uživatele za účelem pozdějších rychlých a pohodlných nákupů zboží a služeb u všech obchodníků v rámci GoPay. Platbu s uloženou kartou lze pak provést doslova “na jedno kliknutí”.

Více informací o nové platební bráně GoPay a o tom, jak ji získat, najdete na www.platebnibrana.cz.

Tým GoPay

To nejlepší ze světa online plateb do vaší schránky

Zanechte nám svůj e-mail a my vám 2x měsíčně pošleme čerstvé novinky ze světa online plateb a e-shopů.

Jan Vodička

Honza se v GoPay stará o marketing a komunikaci. Rozhodně ho nesledujte na Twitteru.

O čem jsme ještě psali