Jaký byl rok 2014 u GoPay?

17. 12. 2014

Aktuality/GoPay

Od spuštění nových webů gopay.cz a platebnibrana.cz, přes úspěšnou registraci payment facilitátora u společností Visa a MasterCard, až po nové platební metody PLATBA 24 a PayPal. Rok 2014 byl vskutku bohatý. Projděte si ho spolu s námi a nakoukněte lehce do roku 2015. V něm nás totiž čeká skutečná lahůdka – Inline platební brána.

Do roku 2014 jsme vkročili spuštěním nových webů gopay.cz a platebnibrana.cz. Oba weby odrážejí naši komunikační strategii být vůči klientům co nejotevřenější a poskytovat jim veškeré informace přehledně. Gopay.cz slouží všem zájemcům, ať už nakupují, využívají elektronickou peněženku nebo se chtějí dozvědět něco zajímavého o světě elektronických peněz. Pro obchodníky jsme spustili samostatný web platebnibrana.cz, kde naleznou veškeré informace o platebních metodách, bezpečnosti nebo integraci. Vytvořili jsme rozsáhlé Centrum nápovědy, ve kterém objevíte odpověď téměř na jakoukoli otázku. A pokud se vám to výjimečně nepodaří, můžete nás kontaktovat na nové zákaznické telefonní lince. Být k dispozici našim klientům je pro nás klíčové. I z toho důvodu jsme zefektivnili svou práci. Nově umožňujeme podpis libovolné GoPay dokumentace elektronickou formou prostřednictvím aplikace. Jedná se o bezpečnou elektronickou formu podpisu se všemi náležitostmi, standardy a právními účinky.

„Pečujeme o 5500 obchodníků z Česka a Slovenska.“

GoPay - AML

Bezpečnost je u nás na prvním, druhém i třetím místě. Uplatňujeme systémové směrnice, jejichž cílem je předcházet vzniku rizika zneužití platebního systému GoPay k podvodným transakcím nebo k jiným nelegálním činnostem. Automatizovaně vyhodnocujeme podezřelé finanční toky a provádíme pravidelný reporting příslušným kontrolním útvarům a veřejným orgánům, jako je Ministerstvo financí. S platebním systémem GoPay se nyní setkáte u 5500 spolehlivých obchodníků v České republice a na Slovensku.

GoPay - payment facilitator

Vstupujeme ale i na další trhy. Dokončili jsme legislativní proces expanze do Polska a Maďarska. A protože se pohybujeme v mezinárodním prostředí, je pro nás velmi důležitá spolupráce s nadnárodními společnostmi, které zpracovávají platby platebními kartami. Úspěšně jsme dokončili registraci v programech typu payment facilitátor u karetní asociace VISA a MasterCard, a plníme požadavky na nás kladené tímto programem.

GoPay - nove platby

Pro naše klienty je důležité portfolio integrovaných platebních metod.  Proto jsme doplnili nabídku pro český trh a integrovali online bankovní tlačítko České spořitelny – PLATBA 24. Jedná se o online platbu prostřednictvím přímého bankovnictví, která umožňuje bezhotovostní platby při nákupu zboží a služeb. Jako první platební brána jsme přinesli do České republiky populární platební metodu PayPal. Nově tak můžete získat PayPal spolu s dalšími platebními metodami v rámci jednotné obchodní evidence. PayPal je nejrozšířenějším celosvětově používaným systémem pro online platby. V současné době může jeho prostřednictvím uživatel platit či přijímat platby ve 193 zemích světa a ve 26 měnách. PayPal využívá více jak 148 milionů aktivních uživatelů.

GoPay - inline

„Budoucnost v online placení začíná již nyní.“

Co jsme ale především po celý rok 2014 pro vás připravovali? Zcela novou Inline platební bránu. Jejím hlavním přínosem je nové technické řešení bez přesměrování. Díky tomu bude mít zákazník příjemnější pocit při placení, vše bude přehledné a jednoduché. Díky inline bráně zůstane zákazník na stránkách obchodníka po celou dobu nákupu a nebude nikam přesměrován. Inline platební bránu je možné designově přizpůsobit, aby perfektně zapadala do stylu webových stránek. Brána je schopna zapamatovat si zákazníkovy údaje a ten může příští nákup zaplatit doslova na jedno kliknutí. Obchodníkovi to přinese především spokojené zákazníky a zvýšení konverze nákupů. Buďte mezi prvními, kteří vyzkouší novou Inline platební bránu. Podívejte se na inline.platebnibrana.cz. Budoucnost v online placení začíná již nyní.

GoPay - vesele Vanoce

To nejlepší ze světa online plateb do vaší schránky

Zanechte nám svůj e-mail a my vám 2x měsíčně pošleme čerstvé novinky ze světa online plateb a e-shopů.

Jan Vodička

Honza se v GoPay stará o marketing a komunikaci. Rozhodně ho nesledujte na Twitteru.

O čem jsme ještě psali