Případová studie: Jak GoPay Financing pomohlo e-shopu www.jimmysfood.cz?

04. 11. 2022

Případové studie

Příprava na Vánoce je pro obchodníky hektické období.

Jak GoPay Financing usnadnil přípravu na letošní vánoční sezonu e-shopu s masovými i nemasovými pochutinami?

Správný čas na investice

Vánoční sezóna se sice blíží, pro e-shopy s potravinami začíná ale o něco déle.

E-shop www.jimmysfood.cz vánoční sezónu startuje až v polovině listopadu.

Proto byl říjen ideální čas na předvánoční investici a Jan Blaha se tak mohl připravit na nákupní horečku v předstihu.

Spolehlivé financování

I když se e-shopu jimmysfood daří skvěle, nebrání se Jan Blaha investicím do dalšího rozvoje. Proto si vybral GoPay Financing.

„Nemám důvod čekat a investovat pouze to, co vydělám, raději zainvestuji víc a vydělám ještě víc. Zkrátka, kdybych čekal, až si našetřím, abych mohl pokračovat ve svých plánech, vše bude trvat mnohem déle.“

Už teď pan Blaha počítá s tím, že GoPay Financing využije znovu.

Lepší než banka?

„Často se mi nabízí investoři, ale já chci udržet vlastnictví firmy ve 100 %. Proto hledám pro rozvoj právě externí financování.

Máme bankovní půjčku z počátku podnikání a dostáváme i další nabídky od banky. Ale GoPay financování mi přišlo celkově výhodnější.

Nejen, že jsem u GoPay financování dostal o něco nižší úrok, ale co se mi opravdu líbí, je způsob splácení přímo z provedených transakcí.

Nemusím se o nic starat, nemusím nad tím ani přemýšlet. Nejen administrativně, ale ani v tom, že se blíží nějaké datum a já řeším, zda mám právě v cashflow finance na splátku. Vím, že všechny peníze, které mi od GoPay přijdou, už jsou moje.“


„Službu GoPay Financing by Lemonero jsem poznal v tom nejlepším možném světle. Od příjemného personálu, po rychlost vyřízení žádosti a připsání peněz na účet v řádu minut. Díky financování můžu svůj byznys nakopnout a nemusím přitom myslet na splátky. Dávám jedenáct hvězdiček z deseti.“

— Jan Blaha, majitel e-shopu jimmysfood.cz

Jak e-shop jimmysfood.cz využil GoPay Financing

„Ve chvíli, kdy mi dorazily peníze na účet, jsem si domluvil profesionála, který se mi postará o marketing na sociálních sítích.

Zároveň jsem rozšířil sortiment eshopu o produkty jiných výrobců, ale především jsem nakoupil větší množství masa a hub a mohl tak vyrobit větší várku zboží k prodeji.

Investice vylepšila cashflow a díky financím navíc, se kterými jsem předtím nepočítal, jsem si mohl dovolit vyrobit více zboží a nastartovat i marketing.

Pomohlo to a jde to skutečně poznat. Prodává se skvěle a nestíháme!“

GoPay Financing pomohlo s přípravou na Vánoce e-shopu www.jimmysfood.cz

Díky GoPay Financing mohl pan Blaha svůj e-shop včas připravit na Vánoce.

Sjednání online do deseti minut, navíc bez nutnosti ručení. Až 1 000 000 Kč i pro váš e-shop.

O e-shopu jimmysfood.cz

Za úspěšným e-shopem jimmysfood.cz stojí Jan Blaha, který jerky nejen prodává, ale i vyrábí. Na své si přijdou milovníci nejen masových jerky, ale i vegani. Jak je to možné? Jan Blaha se rozhodl vyzkoušet variantu jerky z hub. Na čem si opravdu dávají v Jimmy´s Food záležet je kvalita a ruční zpracování surovin. Pokud jste fenomén jménem jerky ještě neochutnali, značku Jimmy´s Food můžeme z vlastní zkušenosti opravdu doporučit. Vstříc vám vyjdou i v případě, že chcete jerky s vlastní značkou a obalem, speciální velikost nebo příchuť.

To nejlepší ze světa online plateb do vaší schránky

Zanechte nám svůj e-mail a my vám 2x měsíčně pošleme čerstvé novinky ze světa online plateb a e-shopů.

Tamara Koschantová

O čem jsme ještě psali