oXyShop představil modul pro platební bránu GoPay

02. 06. 2016

Tiskové zprávy

Brněnský oXyShop, přední český dodavatel e-shopů a e-shopových řešení, začne od června nabízet vlastní modul pro online platby společnosti GoPay.

“Hledali jsme partnera, který by rozšířil nabídku platebních metod a přinesl našim zákazníkům více možností, jak přijímat platby. Jsme rádi, že v GoPay jsme nalezli partnera, který přinesl provozovatelům našich eshopů další platební možnosti. Poptávku po jejich službách jsme vnímali již delší dobu,” říká Eliška Flasarová z oXyShopu a dodává, že mezi funkce, které oXyShop díky spolupráci s GoPay nabídne, patří např. možnost přijímat platby v bitcoinech.

Spolupráce s oXyShopem zapadá do dlouhodobé obchodní strategie GoPay, v rámci které jihočeská společnost spolupracuje i s dalšími poskytovateli e-commerce řešení v Česku. “Ukazuje se, že na českém trhu jsme dorostli do velikosti, kdy samotní dodavatelé e-shopů potřebují naši integraci. Toho si opravdu ceníme, protože dodavatelé jako oXyShop jsou významným zdrojem našeho byznysu,” vysvětluje marketingový manažer GoPay Jan Vodička s tím, že právě provozovatelé eshopů s pronajatým řešením patří mezi nejčastější nové zákazníky GoPay.

O oXyShop:
oXyShop je jedním z nejvýznamnějších českých poskytovatelů a tvůrců eshopů s téměř stovkou in-house odborníků. Jeho týmy vyvíjejí a provozují eshopová řešení pro špičku české e-commerce i pro menší prodejce v rámci pronajímaných eshopů. Eshopeři jsou podporováni vlastním týmem online marketingu a odbornými školeními. Na oXyShopech se ročně prodá téměř deset procent celkového obratu české e-commerce.

O GoPay:
GoPay je největším poskytovatelem online plateb českého původu a patří mezi největší poskytovatele online plateb v Česku a ve střední Evropě. Ročním objem zprostředkovaných plateb se pohybuje v miliardách Kč. V současnosti používá platební bránu GoPay přes 6 tisíc obchodníků v Čechách i na Slovensku. Mezi největší klienty GoPay patří e-shopy, mobilní operátoři, poskytovatelé satelitní televize, či prodejci vstupenek nebo jízdenek. Činnost GoPay je dozorována Českou národní bankou a GoPay je držitelem licence České národní banky pro vydávání elektronických peněz.

Kontakty pro novináře:
oXyShop
Eliška Flasarová
E-mail: eliska.flasarova@oxyonline.cz

GoPay
Jan Vodička, marketingový manažer
E-mail: jan.vodicka@gopay.cz
Tel: +420 775 908 380

To nejlepší ze světa online plateb do vaší schránky

Zanechte nám svůj e-mail a my vám 2x měsíčně pošleme čerstvé novinky ze světa online plateb a e-shopů.

Jan Vodička

Honza se v GoPay stará o marketing a komunikaci. Rozhodně ho nesledujte na Twitteru.

O čem jsme ještě psali